CITA: більше тисячі людей в Україні почули Благу Звістку у день Євангелізму (підсумки, відгуки)

31 Травня 2023

В Запоріжжі, Тернополі, Рівному, Миколаєвській області, на Харківщині та Київщині 1165 людей почули Благу Звістку через дитячі заходи, вуличні євангелізації, служіння нужденним, вдовам, у в’язниці і транспорті – місіонери “Христос є відповідь” (CITA) взяли участь у святкуванні дня Євангелізму.

video CITA ministries

27 травня у міжнародна спільнота християн святкувала День Євангелізму. П’ятий рік поспіль організатором цього дня в Україні виступає молодіжний рух Стайгер.
Християни по всьому світу розповідали про Ісуса, ініціюючи євангелізації в своїх містах.

Місіонери СITA розповіли, що для них означає День Євангелізму. .

cita-more-than-a-thousand-people-in-ukraine-hear-the-good-news-on-the-day-of-evangelism-feedback-2

“Для мене, як для місіонера, кожен день є днем євангелізму. Але день на день не схожий. Буває, коли люди самі підходять і цікавляться Словом, і їхні серця і розум налаштовані на те, щоб почути і в тому діяти. А буває так, що спочатку ми маємо показати Євангеліє в дії. В нас були неодноразово випадки в наметовому служінні, коли люди зверталися, наприклад, з поганим самопочуттям.

Одна жінка ледве тримаючись на ногах, підійшла до нас з проханням викликати “швидку”. Ми послужили їй як могли. Через подібне ставлення люди бачать, що наші слова про Христа не безпідставні, і те, що ми проповідуємо, практикуємо. Бувають дні, коли нас принижують за те, що ми несемо Євангеліє, терпимо образи і наругу. Хоча для мене це не є чимось не очікуваним, адже Ісус Христос попереджав, що за Його Ім’я нас будуть гнати”, – поділився Андрій, місіонер CITA з Рівного, який постійно служить в наметі.

cita-more-than-a-thousand-people-in-ukraine-hear-the-good-news-on-the-day-of-evangelism-feedback-3

“День Євангелізму – для мене це можливість висловити вдячність перш за все Богу як Спасителю, розповідаючи про те, що Він помер за наші гріхи. А також можливість віддячити і вшанувати тих людей, які благовістили і прокладали шлях до нас, щоб сьогодні ми могли розповсюджувати Євангеліє”, – поділився Іван, місіонер CITA із Запоріжжя.

cita-more-than-a-thousand-people-in-ukraine-hear-the-good-news-on-the-day-of-evangelism-feedback-4

“Для мене день Євангелізму – чудова можливість приєднатися до різних церков і спільнот, які об’єднані бажанням донести Благу Звістку до всіх тих, хто сьогодні перебуває в безнадії. І саме цей день є можливістю популяризувати Євангеліє”, – розповів Андрій, місіонер з Тернополя, який служить постраждалим від війни воїнам, вдовам.

Місія “Христос є відповідь” створена з метою поширення Благої Звістки в Україні та за її межами за допомогою різних інструментів в служіння людям.

Прес-центр CITA.

Thank you

We will definitely contact you.

Дякую

Ми з Вами обов'язково зв'яжемся

Спасибо

Мы с Вами обязательно свяжемся