CITA розширює кордони для проповіді Євангелія

20 Червня 2022

Місія “Христос є відповідь” продовжує поширювати Добру Звістку по світу. Узбекистан став ще однією країною, де за підтримки Місії люди почули Євангеліє через благодійну очну клініку. А люди в Польщі тепер зможуть почути Боже слово своєю рідною мовою на новому Youtube каналі Місії. Також CITA продовжує служити в Ефіопії та Камбоджі.

Узбекистан
В Узбекистані вперше стартувало служіння очних клінік від місії “Христос є відповідь”. Отримати безкоштовну медичну допомогу та окуляри приходили узбеки, казахи, татари, корейці та росіяни. Вони чули Євангеліє, деякі прийняли Ісуса Христа.
Місцеві служителі радіють та дякують, що у них з’явився дієвий інструмент для євангелізації – очна клініка.

cita-expands-frontiers-for-evangelism-1

Польща
В місії CITA з’явився канал в Youtube польською мовою. Вже перекладено декілька матеріалів, серед них передача “Як чути голос Божий?”

“Бог по Своїй милості розширює кордони нашого служіння. Ми служимо різним народам, і полякам теж хочеться зробити щось добре, бо вони дуже сильно допомогли нашому народу під час війни. Дякую полякам за все добро, яке вони зробили українцям”, – поділився директор Місії Тарас Сень.

cita-expands-frontiers-for-evangelism-2

Ще взимку церкви в Польщі у різних містах отримали від Місії понад 10 наметів із християнськими написами польською мовою. У зв’язку з війною в Україні почати використовувати намети для євангелізації місцеві церкви змогли лише влітку, коли потік біженців до Європи значно зменшився.

“Немає важливішої звістки, ніж Євангеліє, немає більш важливої ​​справи на землі, ніж спасіння людей. Бажаємо ревним християнам у Польщі використовувати намети для слави Божої та спасіння людей. Дякуємо Богу за розширення кордонів у служінні! Слава Ісусу Христу!”, – прокоментував директор Місії.

Камбоджа
Понад 90% населення цієї країни на Південному Сході Азії – буддисти. За словами місіонера з Камбоджі Євгена Євви, Добру Новину тут поширювати можна вільно, кхмери відкриті до прийняття “ще одного бога”, а ось для усвідомленого визнання Ісуса Христа як єдиного Бога потрібно не менше двох років роботи з новонаверненим.
Одним з інструментів Євангелія, яким користується місіонер Євген, – безкоштовні очні клініки:

cita-expands-frontiers-for-evangelism-4

“Завдяки місії “Христос є відповідь” наші євангелізаційні служіння очної клініки в Камбоджі відновилися. У місті Кампот на півдні Камбоджі у помісній церкві два дні проходила очна клініка. Всі ці люди живуть поруч із молитовним будинком, знають про християн, але не відвідують церкву: справи, турботи, немає часу. І ось завдяки цьому служінню з’явилася можливість запросити їх до будинку молитви. І деякі з них після служіння відгукнулися, зацікавилися та виявили бажання прийти до церкви на служіння. Наша справа сіяти, а в який ґрунт впаде зерно – знає лише Господь!”.

Також у в’язницях, школах, церквах та на вулицях країни поширюються християнські календарі кхмерською мовою. Перший тираж – 10 тисяч штук.

cita-expands-frontiers-for-evangelism-5

Ефіопія
На початку червня неподалік столиці Аддіс-Абеби ефіопська місія CITA провела очні клініки, подарувавши місцевим жителям окуляри та можливість якісно перевірити зір. Євангеліє почуло понад 160 людей, деякі з них прийняли Ісуса Христа.
Окрім цього, команда місіонерів CITA в Ефіопії проводить вуличні євангелізації, служить людям у наметах з роздачею літератури та молитвою, богослужіння у церкві та допомагає бідним продуктовими наборами.
Для поширення Доброї Вісті в Ефіопії місцевий медіавідділ надрукував новий тираж євангелізаційних газет амхарською мовою.

cita-expands-frontiers-for-evangelism-6

Міжнародна місія “Христос є відповідь” співпрацює зі служителями та церквами в Україні, Польщі, США, Ефіопії, Камбоджі, Кенії, Непалі.

cita-expands-frontiers-for-evangelism-8

Прес-центр місії “Христос є відповідь”.

Thank you

We will definitely contact you.

Дякую

Ми з Вами обов'язково зв'яжемся

Спасибо

Мы с Вами обязательно свяжемся