Місіонери Південного регіону служили в Херсоні

1 Квітня 2024

У березні місіонери з Нової Одеси, що на Миколаївщині, служили в одній з помісних церков Херсона духовним наставництвом та моральною підтримкою. 

Місіонери-в-Херсоні-березень-24

За словами місіонера і пастора церкви в Новій Одесі Віктора Павлишина, Херсон – порожній і понівечений, в ньому мало людей і авто, багато зруйнованих будинків. Елітні квартали, що ближче до Дніпра, повністю знищені. 

Під час проповіді постійно гриміло від пострілів, іноді з такою силою, що земля під ногами тремтіла, але люди звикли. Слухали уважно Боже Слово  на тему «Ми всі в руках Господа» з книги Обʼявлення 1:13-16:  

“Багато-хто плакав, я намагався зосередити увагу всіх на Слові. Ставив запитання, коли говорив про пророків, навмисно перед іменем пророка робив паузу, немов забув його. Люди мені підказували: так у нас був контакт, і я відвертав їхню увагу від вибухів. 

Церква жива, активна, дуже багато молоді приходить. Багато членів церкви виїхали, але прийшло  багато нових людей. 

Зустріли нас дуже радо, дуже людям сподобався спів наших сестер, вони розчулились, адже відчували Божий дотик, якого так потребують. Після служіння багато-хто підходили, розповідали про свої проблеми, переживання, запрошували ще приїзжати. Ми звісно, також були задоволені і хочемо ще поїхати до них.  Як добре, що в такий важкий час ми можемо бути інтрументом в Його руках, та виконувати Його волю”.

“Чесно кажучи перед поїздкою в Херсон я боялась, тому що місто постійно обстрілюється, але Господь дав сміливості і ця поїздка стала благословенням. Коли спілкуєшся з людьми, які багато пережили, то їхня енергетика та оптимізм надихають. 

Особливо мені сподобалась історія одного брата, диякона помісної церкви. На початку повномасштабного вторгнення та під час окупації Херсона майже всі члени церкви виїхали і цей брат залишився сам. 

Господь дарував йому сили та мужність триматись і нести служіння, тому що почали багато приходити людей, які потребували допомоги і втішення. 

Він залишився вірним Божому покликанню. Насьогодні в церкві багато людей, молоді, всі йдуть щоб послухати Слово Боже і отримати спокій”, – поділилися Інна Тітова, місіонерка з Миколаївщини. 

Місіонери “Христос є відповідь” активно працюють у Миколаєві та області: допомагають нужденним, людям з інвалідністю, проводять дитячі служіння в глибинках області, відвідують лікарні, в’язниці, будинки для літніх людей.

Пресцентр місії “Христос є відповідь”.  

Thank you

We will definitely contact you.

Дякую

Ми з Вами обов'язково зв'яжемся

Спасибо

Мы с Вами обязательно свяжемся