В Ефіопії тисяча людей почули Євангеліє через очну клініку

3 Березня 2022

В Ефіопії через благодійну очну клініку від міжнародної місії “Христос є відповідь” почули про Ісуса Христа тисяча людей.

In Ethiopia, a thousand people heard the Gospel through an eye clinic

Під час перебування в Ефіопії команда Місії організувала не лише євангелізаційний крусейд, а й благодійні очні клініки для місцевих жителів, у тому числі мусульман. Декілька кваліфікованих офтальмологів протягом чотирьох днів перевірили зір одній тисячі людей. Усі, кому було необхідно, отримали окуляри у подарунок.

«Бог дав нам можливість покращувати зір не лише духовний, а й фізичний, тому ми проводимо безкоштовні очні клініки, у тому числі в Ефіопії. Крім того, для ефіоплян, багато хто з яких живе за межею бідності, це велика допомога. Вони прославляють Бога за це і стають більш відкритими для прийняття Божого слова, яке ми їм доносимо. Ми хочемо розширювати це служіння і в інших країнах, щоб якомога більше людей досягати Євангелієм», – прокоментував директор Місії Тарас Сень.

Служіння очних клінік – один із інструментів місії “Христос є відповідь” для поширення Радісної Звістки. Таке служіння на сьогодні охоплює 11 областей України, провінції Ефіопії та Камбоджі. Один офтальмолог може охопити до 90 людей за одну таку акцію.

 Прес-центр місії “Христос є відповідь”.

Thank you

We will definitely contact you.

Дякую

Ми з Вами обов'язково зв'яжемся

Спасибо

Мы с Вами обязательно свяжемся