Місіонери “Христос є відповідь” служать в зоні бойових дій

8 Березня 2022

У Миколаївській, Харківській, Луганській областях місіонери “Христос є відповідь” залишаються на місцях, продовжуючи служити людям у найважчий для нашої держави час.    

The Christ is the Answer Missionaries Continue Serving in the War Zone

Підвал церкви “Віфанія” у Миколаєві, де служать місіонери Геннадій та Альона Голота, став бомбосховищем, куди прийняли більше 400 людей. В основному це сім’ї з неповнолітніми дітьми. Християни моляться за людей, годують їх, грають з малечею. Місцеві жителі, що знайшли тут прихисток, говорять, що приходячи сюди в сльозах ввечері, вже на ранок мають спокій.

the-christ-is-the-answer-missionaries-continue-serving-in-the-war-zone-1

«Ми виїжджаємо у райони, які залишились відрізаними від міста з причини воєнного стану. Як волонтери ми відвідуємо сім’ї, яким потрібна їжа, спілкуємося з  ними, молимося за них. Ми хочемо бути поруч з ними, тому що Господь завжди йшов туда, де люди потребували Його найбільше”, – поділився Геннадій. 

Пастор та місіонер Олександр Осепян – один з найсміливіших служителів, який теж вирішив залишитись зі своєю сім’єю і п’ятьма дітьми у Сватово Луганській області, щоб допомагати людям у найскрутніший час.

Не дивлячись на небезпеку, пастор Олександр та його дружина Марина відвідують місцеві укриття та несуть надію і підтримують літніх та малозабезпечених людей під час війни.

the-christ-is-the-answer-missionaries-continue-serving-in-the-war-zone-2

На Харківщині місіонер Сергій Тюріков евакуює людей з Харкова у приміські зони, роблячи все можливе, щоб спасти дітей та сім’ї. 

“Вивозимо людей із небезпечної зони. Тепер у нас у селах біженців дуже багато: у простому сільському будинку мешкає по 15 людей. І всім потрібна продовольча допомога. Місцеве населення саме потребує продуктів, а завозів поки що немає. Але ми з командою добуваємо та роздаємо по 500 буханок хліба на день”, – поділився Сергій. 

the-christ-is-the-answer-missionaries-continue-serving-in-the-war-zone-3

Віктор Павлишин – пастор церкви та місіонер “Христос є відповідь” у Новій Одесі Миколаївської області служить всього за 20 км від лінії фронту. 

Він з дружиною продовжують служіння у церкві та підтримують місцевих жителів: 

«Ми продовжуємо відвідувати хворих, літніх людей та тих, хто не може про себе подбати. Допомагаємо продуктами харчування та ліками. Одного жителя нашого міста завезли до лікарні, бо він був у критичному стані. Ми залишаємось тут, щоб служити та підтримувати”, – розповів пастор Віктор.

Команда “Христос є відповідь” відкрила фонд для збору коштів на допомогу українському народу, що страждає від воєнних дій – Christ is the Answer War Relief Fund. Зробити пожертви можна тут. 

Прес-центр місії “Христос є відповідь”. 

Thank you

We will definitely contact you.

Дякую

Ми з Вами обов'язково зв'яжемся

Спасибо

Мы с Вами обязательно свяжемся